LU Lika - Katarina Rukavina

> član Sekcije mladih LU Lika

Katarina Rukavina je studentica Učiteljskog fakulteta u Gospiću, ljubiteljica umjetnosti i književnosti koja svojim vedrim duhom i kreativnim rješenjima svaki sastanak čini još uspješnijim!

- "Reci mi nešto o sebi" - Možda mi je najteže pitanje ikada bilo baš ovo. Otkud krenuti? Google kaže ovako "Motivacija? Izazovi koji Vas pokreću? Vještine?" . Hvala Google, you helped nothing.

Kao svaka "tipična" učiteljica reći ću Vam ovako: volim osobni napredak, kao i tuđi. Volim zanimljive knjige, situacije i ljude, jer tko ne? Uživam u dobroj muzici za još bolje plesanje, dobrim putovanjima, prirodi... i još malo tipičnih stvari. Mogu reći i da sam malo kreativna, ne znam je li mogu i drugi reći isto za mene. Na vama je da procijenite, ako Vas je išta od ovoga zainteresiralo. E da, i volim pričati (ako već niste primijetili iz ovoga gore navedenog), ali znam i slušati - možda je to onaj bitniji dio. Rekla sam dosta.

Ukoliko i ti želiš biti dio naše Sekcije javi nam se u inbox na društvenim mrežama ili na web stranicama LU Lika (www.lulika.hr). Svi su dobrodošli!


LU Lika Katarina Rukavina
LU Lika Katarina Rukavina
LU Lika Katarina Rukavina
  Članovi - Sve